Ralf Emrechts, MOM Tilburg
Sep

Ralf Emrechts, een van de mede organisatoren van het Pluk Innovatiefestival in Tilburg vertelt over de manier waarop hij bijdraagt aan sociale duurzaamheid, zowel in zijn prive als in zijn werk.


 • innovatie • Leer van de meesters: IDEO
  Sep

  Dit filmpje gebruiken we veel om uit te leggen hoe innovatie werkt. Geen nieuw filmpje dus, maar wel 1 die de moeite van het kijken waard blijft!

  IDEO is a global design firm that takes a human-centered, design-based approach to helping organizations in the public and private sectors innovate and grow. They identify new ways to serve and support people by uncovering latent needs, behaviors, and desires. They envision new companies and brands, and we design the products, services, spaces, and interactive experiences that bring them to life. They help organizations build creative culture and the internal systems required to sustain innovation and launch new ventures.

   

  Read more

 • innovatie
 • multi stakeholder • Voorbij SROI, nieuwe kansen in het sociale domein
  Aug

  In 2014 is een groep gestart met het vraagstuk 'Voorbij SROI, nieuwe kansen in het sociale domein....'. Doel van deze groep is om een trotsmakend experiment te starten waabij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt succesvol aan de slag kunnen. Hier vind je het verslag van de eerste bijeenkomst. Deze bijeenkomst was een 24-uurs sessie, waarbij aan het einde de resultaten zijn gepresenteerd aan een aantal genodigden.